Huur de Oculus Gobij de VR Expert.


De Oculus Go is een van de bekendste all-in-one VR brillen, geschikt voor de meeste VR content,
zoals 360 video’s en ook VR applicaties. Met de controller speel je rond in de virtuele wereld.

Geen extra hardware nodig.

De Oculus Go


Voordelen


De Oculus Go is een stand-alone all-in-one VR bril. Deze VR bril maakt ook interactie met de virtuele werelden mogelijk.

Oculus Go is All-in-one

De Oculus GO bevat alle hardware die nodig is voor een VR ervaring. Scherm, sensoren en geluid zitten allemaal in de vr bril gebouwd. Er is dus geen andere hardware nodig wat de Oculus GO ideaal maakt voor de verhuur.

Scherm, batterijduur en fps

Het scherm van de Oculus GO is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Gear VR gemaakt voor virtual reality. Dit zorgt voor een optimale kijkervaring bij zowel video’s als games.  De batterij van de Oculus Go gaat bij het kijken van video 2,5 uur mee en bij het spelen van games circa 2.  De refresh rate is 70 wat zorgt van een hogere framerate van dan bijvoorbeeld de Gear VR.

Nadelen


Geen zware applicaties

De Oculus GO is uitermate geschikt voor mobiele games & 360 video’s maar minder geschikt voor zware games en simulaties.  Verwacht dus geen hoogwaardige werelden of complexe interacties.  De GO is echter perfect als mobiele, laagdrempelige oplossing voor video & simpele games.

Alleen rondkijken en niet rondlopen

De Oculus GO biedt een zogenaamde 3 degrees of freedom. Dit bekeken dat je om je heen, naar boven en onder kunt kijken. Je kunt dus geen stap vooruit nemen. De GO is dus niet een zogenaamde roomscale VR bril zoals de Vive of Oculus Rift.

Batterij

De GO blijft een mobiel apparaat waardoor je te maken hebt met een batterijduur van circa 2,5 uur.  De VR bril is dus minder geschikt voor langdurig gebruik of lange events zonder laadoplossing.

Content


De bibliotheek van de Oculus GO is gelijk aan die van de Samsung Gear VR waardoor er dus een breed scala aan games, apps en video’s is. De meeste apps die ontwikkeld zijn voor mobiele apparaten zijn dus uitstekend te gebruiken met de GO.

Games

Diverse games van eenvoudige spellen voor elke doelgroep tot meer complexe games voor ervaren gamers. Vliegen, schieten of schilderen. De Oculus Go voor ieder wat wils. Onze Experts helpen graag bij het uitzoeken van passende content.

360 video

Omdat de Go een all-in-one headset is, is hij ook zeer geschikt voor het spelen van 360 video, zeker op events.

Wij hebben een groot aanbod van 360 graden video’s die passen bij elk soort event, doelgroep of bedrijf. Van rustgevende reisvideo’s tot spectaculaire actie en sport. Geef aan welk thema u wenst en wij zorgen voor passende content voor de Oculus Go.

De Oculus GO huren?

NEEM CONTACT OP!

Volledig verzorgd met unieke oplossinngen

Getrainde experts

Onze Experts verzorgen per jaar honderden events. In binnen-en buitenland verzorgt ons representatieve personeel voor een probleemloze en memorabele ervaring.

Programma op maat

Wij kijken samen met u naar een passend programma. Denk hierbij aan een selectie van de juiste apps, games en video’s die passen bij uw doelgroep en event. Wij selecteren graag zakelijke én vermakelijke applicaties voor uw VR event.

Evenementen, workshops en beurzen

Of u nou met een kleine groep VR wilt beleven of met een honderden gelijk. VR Expert biedt voor elk event en groepsgrootte een passende oplossing. Ook wanneer u voor een beurs een Oculus GO wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorbeelden van onze volledig verzorgde events.


KPN Digital Dutch

Meer dan 250 beslissingsmakers uit het bedrijfsleven werden gelijktijdig ondergedompeld in een unieke VR experience.

Bekijk KPN Case

LEF

VR Experience LEF

Gedurende een tweedaags event maakten overheidsinstanties kennis met de nieuwste VR & AR ontwikkelingen.

Bekijk LEF case

PwC

Wij organiseerden de afgelopen jaren meerdere events bij PWC, waar bezoekers op zakelijke én vermakelijke wijze kennismaakten met VR & AR.

Bekijk PWC Case

Vandaag de Oculus GO huren?

NEEM CONTACT OP!

Ons team


Deze experts staan voor jou klaar. Zij hebben alles in huis voor een indrukwekkend eindresultaat.

Neem contact op


Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor uw organisatie ontdekken? Wij staan u
graag te woord en ontvangen u het liefst bij ons op kantoor in Utrecht. Ervaar onze oplossingen,
raak geïnspireerd en zoek samen met ons naar een impact voor uw organisatie.

Info


VR Expert
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
+31 30 71 16 158
info@vr-expert.nl

Aanvullende informatie

Oculus go huren voor evenementen en meer

Afgezien van thuisgebruik van de Go, zijn veel bedrijven geïnteresseerd in Oculus Go huren voor evenementen. Het maakt het zeer aantrekkelijk voor bedrijven om een Oculus Go te huren, omdat Met behulp van VR zijn alle zakelijke berichten luid en duidelijk. Met Go kunt u klanten, belanghebbenden en kijkers meteen zien als uw organisatie. Hier zijn enkele toepassingen waar het Oculus Go-leasecontract voor de hand ligt:

Tijdens een tentoonstelling krijgen bezoekers een VR-optreden. Dit kan een 360 graden bedrijfsfilm, een interactieve VR-demo, een website, of 360 rondleiding (virtuele tour) zijn. Je kunt Oculus Go huren voor een groter aantal films in VR en met intelligente software (VR Sync) kunnen meer mensen tegelijkertijd dezelfde video bekijken.

Met event support: full-service

Bij VR Expert hebben we een groot event support team om grotere evenementen aan te gaan. We bieden de mogelijkheid om zo de VR ervaring volledig te verzorgen en een goede afloop te garanderen.

Interesse? Neem contact op.

Compatibiliteit van Oculus Go

Welke apps zijn compatible met Oculus Go? Go en Gear VR zijn binair compatibel en Gear VR-toepassingen werken op Oculus Go. Er zijn dus veel inhoud beschikbaar voor Go. Beide VR-hoofdtelefoonbediening werkt op dezelfde manier.

De Oculus Rift Touch-controllers kunnen alleen in combinatie met Oculus Rift worden gebruikt.

Oculus Go is een all-round VR-headset die bij iedereen past. De virtuele realiteit is volledig op zichzelf staand. U heeft geen computer nodig. Deze VR-bril lijkt op Samsung Gear VR qua prestaties, maar is een stap hoger in kwaliteit, en het design is een stuk geavanceerder. Oculus Go huren? Neem contact op met VR Expert.

Het verschil met Gear VR

De Gear VR is een intelligente combinatie van een smartphone en een plastic houder waarmee de virtuele wereld zich op een lage drempel kan bevinden. Als u de optionele VR-controller gebruikt, kunt u films bekijken, games spelen en chatten met uw vrienden in virtuele omgevingen.

Voor de Gear VR heb je een duur Samsung Galaxy-apparaat nodig. Oculus Go is technisch erg vergelijkbaar met de Gear VR, met het grote verschil dat de hardware al is gebouwd. Facebook heeft samengewerkt met de Chinese technologie-gigant Xiaomi ontwikkelde een lijn van VR-bril met alle hardware en software aan boord van een virtual reality-ervaring zonder technische expertise of een sterkere pc.

Eenvoudig en toch veelzijdig: Oculus Go verhuur

Eenvouding in gebruik, veelzijdig in zijn toepassing. Je kunt Oculus Go huren, maar dan moet je wel content te bieden hebben. Go is een zittende of vaste ervaring, waarin je vrij kunt rondkijken. De mobiele processor is duidelijk niet zo sterk als zijn duurdere varianten, dus voor ervaren spelers is een Oculus Go huren geen logische keuze. Maar voor een VR bioscoop, of presentatie op een beurs of evenement is de Go uitermate geschikt. Het scherm is namelijk beter is dan de duurdere Rift en Vive, gecombineerd met de Fresnel-lens, zorgt het voor superieure beeldkwaliteit. VR-bril werkt op Android en Oculus Home biedt een zeer gebruikersvriendelijke ervaring.

De mogelijkheden van het huren van de Oculus Go

Een Oculus Go huren is aantrekkelijk, omdat deze multi-inzetbaar is. Hier onder een overzicht van mogelijke toepassingen.

  • De Oculus Go kan een virtuele pc-monitor zijn. Alles wat u op een Windows-pc kunt zien, wordt weergegeven op de draadloze VR-bril. Dit is ideaal voor presentaties in VR.
  • De Go is een VR bril die ideaal is voor VR cinemas. Geen gedoe met snoeren en sensoren. Zeker in combinatie met VR Sync.
  • Een VR bril voor op beurzen.
  • Een VR bril voor in het klaslokaal, zoals met TeachVR.
  • Go heeft vanaf de start al meer dan duizend applicaties beschikbaar, waarvan vele educatieve VR toepassingen zijn. Dus het huren van de Oculus Go biedt zeer interessante educatieve mogelijkheden voor VR in het onderwijs.

De grote voordelen van het huren van de Oculus Go

Oculus Go wordt voornamelijk gebruikt in woonkamers en maakt virtual reality (volgens Facebook) mainstream. Het huren van de Oculus GO maakt virtual reality mogelijk voor diegenen die niet de juiste smartphone hebben of degenen die VR willen meemaken zonder het gedoe dat een smartphone kan opleveren.

Het pluspunt van een stand-alone VR-bril is dat deze zijn zeer geschikt is om potentiële klanten te laten concentreren op jouw product of dienst op een beursstand. Zo verzorg je een echte branded ervaring met deze VR Bril. Ook kan de Oculus Go worden gebruikt voor uw VR-bioscoop. U huurt bij VR Expert een volledige Oculus Go-voorraad, waaronder: levering / levering en implementatie / testen van inhoud. Uiteraard is ook volledige event support mogelijk. Stuur een bericht voor het huren van Oculus Go en ontvang een gratis offerte. Of bel en kom eens langs om er één uit te proberen.

Oculus Rift vs. Oculus Go

Waarom een ​​Oculus Go huren als u een luxe Oculus Rift kunt huren? Er zijn veel voordelen aan het huren van Oculus Go, je vindt het op deze pagina. Bekijk de aanvullende informatie blokken.

Tussen verschillende VR-spellen en hoogwaardige VR-toepassingen zitten aanzienlijke verschillen tussen Oculus Rift en Oculus Go. Oculus Go is beperkt tot de Samsung Gear VR-VR content, zoals 360 graden video’s, demo’s en games. Oculus Rift gebruikt Oculus Home en er is veel inhoud beschikbaar via Steam. Oculus Touch-controllers kunnen bovendien alleen in combinatie met Oculus Rift worden gebruikt. De Oculus Go-controller lijkt op Gear VR en heeft beperkingen.

Het grote voordeel van Oculus Rift is dat high-end Game-pc-viewers eenvoudig verbinding kunnen maken met een grote led-tv. Dit heeft de Oculus Rift VR-instelling aanzienlijk verhoogd.

De Oculus Go darentegen biedt als grootste pluspunt de accessibility: deze VR bril is in kosten een stuk lager en er is veel minder randapparatuur nodig. Het is een echte plug-and-play VR bril. Zelfs de luidsprekers zitten in de hoofdband verwerkt. Met applicaties als VR Sync maakt het deze all-in-one VR bril uitermate geschikt voor middelgrote publieken en dus wordt een Oculus Go huren erg aantrekkelijk. Het maakt Oculus go verhuur ideaal.

Geschiedenis en meer …

Korte geschiedenis van Rift

Oculus is de pionier van virtual reality. Oculus Rift DK1 (Development Kit 1) verscheen voor het eerst op de nationale televisie met het tv-programma De Wereld Draait Door. Het was maart 2014 toen Oculus Rift DK2 uitbracht en in juli 2014 bracht Oculus Rift de CV1 (Consumer Version 1). In januari 2016 – iets later – kwam Oculus Rift met Touch-besturingselementen in de vorm van externe controllers.

PC + console VR, mobiele VR en mixed reality + stand-alone VR

DK1, DK2, CV1 en HTC Vive zijn dezelfde voor elke pc. De 2016 en 2017 jaar waren jaren van VR-inhoud en accessoires. Vanaf 2018 wordt virtual reality vermeld: 1. PCVR en console VR (Oculus Rift, HTC Vive en Playstation VR) 2. Mobiele VR (Oculus Go en Samsung Gear VR) en 3. Mixed Reality & VR Standalone (Windows Diversen reality, Oculus Santa Cruz en HTC Vive Pro).

Hoe kan Virtual Reality jouw probleem of doel aanvullen of verbeteren? Of welke VR-headset is het meest geschikt voor uw evenement of tentoonstelling? Neem dan contact op met de VR Expert. We informeren je graag over VR-hardware en -software.

Korte geschiedenis van Oculus Go verhuur

Tijdens de jaarlijkse F8-conferentie was Facebook in 2018 het grote nieuws voor de introductie van de Oculus Go, stand-alone VR-bril zonder smartphone. Gear VR was de best verkochte VR-bril na Google Cardboard. Het is niet verwonderlijk dat deze smartphone-houder, in combinatie met de Samsung Galaxy, aanzienlijke kansen biedt. Deze VR-bril is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen Facebook, die zich graag posititioneert als virtual reality pionier en Oculus eigenaar is, en meerdere partijen. De tech-gigant maakt Oculus Go verhuur beschikbaar voor het publiek.