VR lezingen


Inspireer je werknemers, bezoekers of klanten met informatie over de innovatieve techniek virtual reality. Gebruik de kennis en ervaring van de VR experts en innoveer jouw business.

VR Lezingen . . .


Voor wie?


Onze experts hebben veel ervaring en kennis in de VR branche en kunnen je veel vertellen over de mogelijkheden van VR, de toekomst van VR, maar vooral hoe VR van nut kan zijn in jouw branche.

Gebruik VR om je werknemers te trainen, zie 360 graden live beelden aan de andere kant van de wereld of laat niet gebouwde huizen alvast zien in VR.

Samen kijken we naar wat voor jouw bedrijf relevant is. Wij garanderen een inspirerende presentatie op maat voor jouw werknemers, doelgroep of klanten.

De kosten zijn volledig afhankelijk van de invulling van de spreeksessie. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op!

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze experts

Onderwerp?


Onze experts kunnen nagenoeg over elke branche een VR lezing houden. Inspireer jouw werknemers, klanten of doelgroep met toepasbare kennis en ervaring en ontdek hoe VR toe te passen binnen jouw bedrijf.

VR wordt op dit moment voornamelijk gebruikt in de entertainment branche, maar VR kan meer dan dat. Laat onze expert jou inspireren met onderwerpen zoals:

  • VR in jouw branche (tourisme, retail, educatie etc.)
  • VR mogelijkheden op dit moment 
  • Toekomst van VR etc.

VR Workshop

Meer weten over VR en vind je interactie belangrijk? Naast VR lezingen bieden wij ook VR workshops aan. Ook de workshop kan compleet worden afgesteld op jouw wensen en behoeften.

Zie hier    VR workshops    of   neem contact op

Voordelen?


Creëer een boost bij je werknemers, laat een impactvolle indruk achter op je evenementen doelgroep of werk aan je klantenrelaties door nieuwe innovatieve kennis te delen.

Voordelen

Een VR lezing van VR Expert is:

  • Een activerend bedrijfsuitje of event
  • Op maat
  • Gekoppeld aan uw branche
  • Volledig verzorgd, met ons support team, en inclusief VR brillen en telefoons

Interesse?

Naast VR lezingen en VR workshops, bieden wij ook AR lezingen en AR workshops. In overleg is het ook mogelijk om VR en AR te combineren.

Bekijk:   AR workshop    of      neem contact op

VR lezingen: groei mee met de techniek!

VRAAG OFFERTE AAN

Waarom een VR lezing bij VR Expert?

Ervaren Experts

Onze getrainde experts hebben ruime ervaring met VR en weten precies waaraan ze moeten denken tijdens een presentatie of evenement, zodat de VR lezing past bij jouw doelgroep. We denken graag mee over het doel en de uitwerking van de workshop of lezing.

VR lezingen op maat

Wij hebben een standaard pakket, maar kunnen ook een lezing voorbereiden op basis van jouw spcifieke wensen. Weet je niet precies wat je wil? Neem dan contact op met één van onze experts voor een vrijblijvend advies. Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte lezing en kunnen nagenoeg elke branche koppelen aan VR.

Voorbeelden van onze volledig verzorgde events


Salesforce

Beginnend met een workshops over big data en AI, spraken we in een interactieve workshop over AR en VR, waarbij aanwezigen geïnformeerd en geïnspireerd werden.

LEF

Tijdens dit event lieten we de aanwezigen zelf bouwen en plannen in een virtuele omgeving. Met onze RWS AR app boden we informatie aan m.b.t. leidingen en vluchtroutes.

Met onze graafmachine simulatie lieten we de participanten een blik laten werpen op de toekomst van VR en AR in educatie en simulatie.

PwC

Wij organiseerden de afgelopen jaren meerdere events bij Pricewaterhousecoopers, waar bezoekers op zakelijke én vermakelijke wijze kennismaakten met VR & AR.

Ons team


Deze experts staan voor jou klaar. Zij hebben alles in huis voor een indrukwekkend eindresultaat.

Neem contact op


Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor uw organisatie ontdekken? Wij staan u
graag te woord en ontvangen u het liefst bij ons op kantoor in Utrecht. Ervaar onze oplossingen,
raak geïnspireerd en zoek samen met ons naar een impact voor uw organisatie.

Info


VR Expert
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
+31 30 71 16 158
info@vr-expert.nl