Keynote speaker nodig?


Onze inspirerende en activerende VR / AR lezingen en workshops kunnen elk formaat aannemen.

We verzorgen het dagdeel volledig voor u, waarin we hands-on aan de slag gaan met de besproken stof.

Met ons support team maken we de dag tot een interactief succes, waarin we AR en VR koppelen aan de relevante branche.

Onze professionals verzorgen . . .


VR Workshops


VR Expert organiseert interactieve VR workshops voor bedrijven waarin we de theorie gezond afwisselen met de praktijk. Leer van de beste cases en pas de opgedane kennis direct toe.

Voordelen

Een VR workshop en lezing van VR Expert is:

  • Een activerend bedrijfuitje of event
  • Op maat
  • Gekoppeld aan uw branche
  • Volledig verzorgd, met ons support team, en inclusief VR brillen en telefoons

Interesse?

Naast VR zijn wij ook gespecialiseerd in Augmented reality. Een combinatie van VR en AR in workshops en lezingen is goed denkbaar.

Bekijk:   VR Workshop   of   Neem contact op

VR Sprekers


Onze sprekers zijn ervaren in inspireren binnen virtual reality en koppelingen maken met andere software en branches. Maar ook binnen meer concrete branches – zoals de bouw – kunnen VR en AR inspiratiebronnen zijn en bovendien functioneel.

Benieuwd hoe?

Naast VR zijn wij ook gespecialiseerd in Augmented reality. Een combinatie van VR en AR in workshops en lezingen is goed denkbaar.

Bekijk:  VR lezingen   of     Neem contact op

Augmented Reality


Laat je informeren en inspireren over de veelbelovende techniek augmented realtiy. Onze experts hebben veel kennis en ervaring in augmented reality en willen dit graag delen in de vorm van AR lezingen en AR workshops.

AR zal in de toekomst steeds belangrijk worden en fucntioneel zijn voor vrijwel alle branche. Onze expert maken en op maat lezing of workshop dit past bij jouw doelgroep en branhce.

 

Bekijk:   AR lezingen    en     AR Workshop

Augmented reality lezingen


Augmented reality keynote speaker


Er is veel te vertellen over AR en VR. In nagenoeg elke branche is er wel een koppeling denkbaar. Laat je inspireren door in het menu onder “branches” te kijken.

Virtual reality workshops


We verzorgen niet alleen lezingen, maar ook VR workshops waarin we hands-on aan de slag gaan. De workshops met virtual reality hebben een praktisch deel en een theoretisch deel, waarin zo goed mogelijk de koppeling wordt gemaakt tussen uw branche en de virtual reality workshop.

VR lezingen boeken

Op maat een VR Lezingen boeken kan bij VR Experts binnen elk budget. We verzorgen een virtual reality lezing op maat die uw medewerkers of bezoekers bijblijft.

AR/VR workshops en lezingen: laat je inspireren!

VRAAG OFFERTE AAN

Waarom een spreker boeken bij de Expert?

AR en VR lezingen en workshops op maat

U geeft net zo veel uit handen als u wilt. Weet u niet precies wat u wilt? Neem dan contact op met één van onze experts voor een vrijblijvend advies. Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte workshop en kunnen nagenoeg elke branche koppelen aan AR en VR.

Ervaren Experts

Onze getrainde experts hebben ruime ervaring met VR en AR en weten precies waaraan u en wij aan moeten denken tijdens een presentatie of evenement. We denken graag mee over het doel en de uitwerking van de workshop of lezing.

Event oplossing

Op events verzorgen wij jaarlijks honderden events in binnen- en buitenland in combinatie met AR en VR. Hiervoor hebben wij speciale event-oplossingen ontwikkeld voor een soepel verloop. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om met een oneindig aantal mensen gelijktijdig VR content te kunnen bekijken met ons product VR Sync.

Voorbeelden van onze volledig verzorgde events


Salesforce

Beginnend met een workshops over big data en AI, spraken we in een interactieve workshop over AR en VR, waarbij aanwezigen geïnformeerd en geïnspireerd werden.

LEF

Tijdens dit event lieten we de aanwezigen zelf bouwen en plannen in een virtuele omgeving. Met onze RWS AR app boden we informatie aan m.b.t. leidingen en vluchtroutes.

Met onze graafmachine simulatie lieten we de participanten een blik laten werpen op de toekomst van VR en AR in educatie en simulatie.

PwC

Wij organiseerden de afgelopen jaren meerdere events bij Pricewaterhousecoopers, waar bezoekers op zakelijke én vermakelijke wijze kennismaakten met VR & AR.

Ons team


Deze experts staan voor jou klaar. Zij hebben alles in huis voor een indrukwekkend eindresultaat.

Neem contact op


Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor uw organisatie ontdekken? Wij staan u
graag te woord en ontvangen u het liefst bij ons op kantoor in Utrecht. Ervaar onze oplossingen,
raak geïnspireerd en zoek samen met ons naar een impact voor uw organisatie.

Info


VR Expert
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
+31 30 71 16 158
info@vr-expert.nl