AR lezingen


Onze AR experts zijn in te huren voor verschillende gelegenheden. Inspireer je werknemers, bezoekers of klanten met informatie over de veelbelovende techniek augmented reality.

AR Lezingen . . .


Voor wie?


In de toekomst zal AR steeds belangrijker worden en zal het in elke branche relevant worden.

In de supermarkt kun je bij het scannen van een pakje vlees direct een recept zien, in de slaapkamer kun je een digitaal bed neerzetten zodat je zeker weet dat het echte bed mooi zal staan.

Onze AR Experts kunnen de lezing speciaal afstemmen op jouw doelgroep en branche. Laat je informeren en  inspireren over de mogelijkheden van AR en geef jouw bedrijf een boost.

Mogelijkheden?


Leer meer over augmented reality en boek een op maat AR Lezingen. Een lezing die je medewerkers of bezoekers bijblijft. 

Onderwerpen die o.a. besproken kunnen worden zijn:

  • AR op mobiele apparaten
  • Werken met AR brillen
  • AR als in jouw branche
  • Mogelijkheden op dit moment 
  • Toekomst van AR

Neem vrijblijvend contact op met een AR expert voor vrijblijvend advies!

Interesse?

Meer weten over AR en vind je interactie belangrijk? Naast AR lezingen bieden wij ook AR workshops aan. Ook de workshop kan compleet worden afgesteld op jouw wensen en behoeften.

Bekijk:  AR workshop     of    Neem contact op

Voordelen?


Gebruik AR lezingen om indruk achter te laten bij je werknemers, doelgroep of klanten. Creëer een boost bij je werknemers, laat een goede impactvolle indruk achter op je evenementen of een werk aan je klantenrelaties door nieuwe kennis te delen.

Voordelen

AR lezing van VR Expert is:

 • Een activerend bedrijfuitje of event
 • Op maat
 • Gekoppeld aan uw branche
 • Volledig verzorgd, met ons support team, en inclusief VR brillen en telefoons

Interesse?

Onze experts hebben ook veel ervaring en kennis in virtual reality en organiseert ook VR lezing. In overleg is het ook mogelijk om de VR en AR lezing te combineren.

Bekijk:  VR lezingen     of     Neem contact op

Laat je inspireren door een AR lezingen!

VRAAG OFFERTE AAN

Waarom een AR lezing bij VR Expert?

AR lezingen op maat

Wij hebben een standaard pakket, maar kunnen ook een lezing voorbereiden op basis van jouw specifieke wensen. Weet je niet precies wat je wil? Neem dan contact op met één van onze experts voor een vrijblijvend advies. Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte lezing en kunnen nagenoeg elke branche koppelen aan AR.

Ervaren Experts

Onze getrainde experts hebben ruime ervaring met AR en weten precies waaraan je en wij moeten denken tijdens een presentatie of evenement. We denken graag mee over het doel en de uitwerking van de workshop of lezing.

Voorbeelden van onze volledig verzorgde events


Salesforce

Beginnend met een workshops over big data en AI, spraken we in een interactieve workshop over AR en VR, waarbij aanwezigen geïnformeerd en geïnspireerd werden.

LEF

Tijdens dit event lieten we de aanwezigen zelf bouwen en plannen in een virtuele omgeving. Met onze RWS AR app boden we informatie aan m.b.t. leidingen en vluchtroutes.

Met onze graafmachine simulatie lieten we de participanten een blik laten werpen op de toekomst van VR en AR in educatie en simulatie.

PwC

Wij organiseerden de afgelopen jaren meerdere events bij Pricewaterhousecoopers, waar bezoekers op zakelijke én vermakelijke wijze kennismaakten met VR & AR.

Ons team


Deze experts staan voor jou klaar. Zij hebben alles in huis voor een indrukwekkend eindresultaat.

Neem contact op


Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor uw organisatie ontdekken? Wij staan u
graag te woord en ontvangen u het liefst bij ons op kantoor in Utrecht. Ervaar onze oplossingen,
raak geïnspireerd en zoek samen met ons naar een impact voor uw organisatie.

Info


VR Expert
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
+31 30 71 16 158
info@vr-expert.nl

Aanvullende informatie

Augmented reality lezing

Augmented reality maakt het onzichtbare zichtbaar. In de film “They Live” uit 1988 kunnen mensen door een speciale bril te dragen informatie zien die voor de rest van de samenleving onzichtbaar blijft. Dit Science Fiction plot is nu werkelijkheid geworden, met een smartphone of AR bril kun je een nieuwe laag over de werkelijkheid leggen. Met zoveel mogelijkheden en zoveel ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen kan het lastig zijn om vat te krijgen op augmented reality. Tijdens een AR lezing wordt precies uitgelegd wat augmented reality is, en hoe deze technolgie zich zal gaan ontwikkelen in de toekomst. Naast de mogelijkheden mogen tijdens een AR lezing de risico’s ook zeker niet onvermeld blijven. Een augmented reality lezing boeken heeft de meeste impact als je vooraf bepaalt welke aspecten je wilt belichten, op deze pagina geven we daar wat meer informatie over.

Augmented reality lezing geeft inzicht

In de supermarkt kun je bij het scannen van een pakje vlees direct een recept zien, in de slaapkamer kun je een digitaal bed neerzetten zodat je zeker weet dat het echte bed mooi zal staan. Dit zijn slechts twee praktijkvoorbeelden van augmented reality toepassingen die we nu al kunnen gebruiken met onze smartphone. Bij een AR lezing komen ook de “wearables” aan bod, AR brillen die met spraak bestuurd worden en je als een ware Terminator of RoboCop extra informatie verschaffen. Je kunt ze ook in actie zien, en geïnteresseerde aanwezigen kunnen zelf een AR bril uittesten. Dit zijn enkele mogelijke onderwerpen die tijdens de augmented reality lezing aan bod kunnen komen:

 • AR op mobiele apparaten
 • Werken met AR brillen
 • Verschillen tussen AR, VR en MR
 • Augmented Reality voor amusement
 • AR als productiviteitstool
 • Mogelijkheden op dit moment
 • Visie op de toekomst

Waar moet je rekening mee houden bij een AR lezing boeken?

Zien is geloven, maar de virtuele wereld biedt zoveel mogelijkheden dat je in de voorbereidende fase van de augmented reality lezing moet bepalen welke onderwerpen behandeld zullen worden. Bij een AR lezing voor een groep makelaars zul je andere voorbeelden laten zien dan voor een groep medisch professionals. Dit zijn slechts twee sectoren waarbij augmented reality de komende tijd steeds belangrijker zal worden. Voor commerciële toepassingen zoals marketing en in de retail zullen compleet andere onderwerpen aan bod komen, gelukkig kun je een AR lezing boeken op basis van maatwerk informatie die aansluit op de belevingswereld van de participanten.

Een augmented reality lezing boeken laat je de wereld om je heen op een compleet andere wijze zien, net zoals het hoofdpersonage van “They Live”. Maar ditmaal is het geen Science Fiction, het is werkelijkheid!