Total E&P Nederland


Klant: Total E&P Nederland
Category: Cardboard
Project date: Maart 2018
Link: Content van klant


De vraag

Total E&P Nederland was op zoek naar een methode om een interne innovatiedag passend af te sluiten en aanwezigen een relevant aandenken mee te geven. In lijn met het thema innovatie viel de keuze als snel op een branded VR bril.

 

De oplossing

Wij werden benaderd om 200 cardboards te bedrukken, met een eigen design van Total E&P Nederland. Vervolgens hebben we een 360-graden video gemaakt, waarvan de link en QR-code op de zijkant van de cardboard te vinden is. Zo konden bezoekers van het evenement gemakkelijk de video thuis bekijken.

Het kost veel geld om een helikopter naar een productie boorplatform van TOTAL te laten vliegen. Omdat Total E&P Nederland haar werknemers toch zou willen laten zien hoe het platform eruit ziet, werd dit het onderwerp van de 360-video.

 

De executie

Total E&P Nederland zelf beschikte al over diverse 360-graden foto’s van het productie boorplatform. Samen hebben we hier een selectie van 15 foto’s uit gemaakt. De foto’s hebben we vervolgens verwerkt tot een lopende video van 2 minuten.

In de 360-graden video krijg je aan de hand van de verschillende foto’s een rondleiding over het boorplatform. De graphics geven aan waar de kijker zich op dat moment op het platform bevindt. De video wordt ondersteund door geluiden van de machines en de zee.

Heeft u ook een uitdaging voor ons event team?

Neem contact op!