Landal Greenparks

Klant: Landal Greenparks i.s.m Obsession
Category: 360-video & event
Project date: Januari 2018
Link: Content op aanvraag

De vraag

Om een groot intern evenement in te luiden wilde Landal GreenParks haar medewerkers graag laten zien waarom ze trots mogen zijn om deel uit te maken van het bedrijf. Hiervoor wilde ze graag alle 360 aanwezigen, vanuit onder andere Nederland, Duitsland en Denemarken, gelijktijdig een 360-graden film laten zien van de locatie in Hoog Vaals, waar tevens het event werd gehouden.

De oplossing

Samen met eventbureau Obsession en Landal GreenParks is er een concept ontwikkeld en een script opgesteld. In de 360-graden video worden de kijkers aan de hand van feiten en cijfers door het park heen geleidt. De video is georganiseerd volgens de oorzaak-gevolg structuur. Eerst zien we de werkzaamheden van de medewerkers op het park en vervolgens het plezier van de gasten. Ook zijn er in de video verschillende 360-drone shots verwerkt, die een prachtig beeld geven van het gehele terrein.

De executie

De sporthal van Landal GreenParks Hoog Vaals werd omgetoverd tot een schitterende event ruimte. Tijdens de generale repetitie werden de puntjes op de igezet, waardoor de 360-kick off naadloos op de rest van het programma aansloot.

Onze developer, eventmanager en acht medewerkers waren aanwezig om ervoor te zorgen dat alles perfect verliep.

Heeft u ook een uitdaging voor ons event team?

Neem contact op!