WAAROM ONZE CARDBOARDS?

Prijs en kwaliteit gaan hand in hand. Ons eigen ontwerp, in alle opzichten superieur. Hoogwaardig golfkarton, prachtige bedrukking en unieke lenzen. Een eigen productie, materiaal direct van de leverancier en geen tussenpersonen. Zo garanderen wij de laagste prijs.

De voordelen van onze unieke cardboards. Hoogwaardig karton. Extra stevig golfkarton voor een premium feel. Grote lenzen. Grotere lenzen dan elk ander design voor de beste kijkervaring. In Nederland bedrukt met de beste inkt voor een geweldig resultaat. Dankzij het uniek ontwerp binnen 10 seconden klaar voor gebruik. Veelgestelde vragen over onze vr brillen. Waar staan de prijzen? De kosten zijn afhankelijk van het gewenste ontwerp. Dit komt doordat wij altijd een oplossing op maat bieden. Ons standaard cardboard model is eenzijdig bedrukt en de achterkant is gestreken wit.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de cardboard tweezijdig te laten bedrukken. De keuzemogelijkheden zijn: UV Spot afdrukken en Lamineren (mat,glans en soft-touch).

De prijzen zijn afhankelijk van het ontwerp van de bedrukking. Wat kost het om de Cardboards te laten bezorgen? Afhankelijk van het aantal en de verzendwijze zullen de prijzen variëren. Onze Cardboards zullen standaard verpakt worden in dozen met een afmeting van 80x60x17 cm per 100 stuks. De cardboards zouden ook ready to use geleverd kunnen worden. In dat geval passen er 50 stuks in de doos. Verzendingen binnen Nederland zullen per doos 15 euro kosten

De mogelijkheid om zowel in binnen-als buitenland te zenden bieden wij ook. Binnen Nederland zullen de kosten 1,50 euro per stuk zijn. Worden de Cardboards milieuvriendelijk geproduceerd? De Cardboards zijn 100% milieuvriendelijk. Het karton dat gebruikt wordt is volgens de FSC richtlijnen geproduceerd en de inkt die gebruikt wordt bij het bedrukken is milieuvriendelijk. Hebben de Cardboards een gemiddelde levertijd? De Levertijd zal 10 dagen zijn, wanneer u het in Nederland laat produceren. China leveringen zullen circa 20 werkdagen duren als ze met het vliegtuig worden verzonden en 4-6 weken met de boot. Wanneer is het verstandig voor productie in Nederland en wanneer in China? Cardboards laten produceren in Nederland is het snelst. Dit komt doordat we de assemblage zelf verzorgen en daardoor dus alles in de hand hebben.

Cardboards in grote batches laten produceren is kwa prijs zeer geschikt, maar door de transport is er een langere levertijd. In beide gevallen zijn de kwaliteit en het ontwerp hetzelfde, oftewel zeer goed! Zijn de cardboards voor alle smartphones geschikt? De smartphone dient te beschikken over een gyroscoop om te kunnen werken met Google Cardboard Compatible Applications. In de meeste gevallen zullen alle smartphones die de afgelopen 3 jaar zijn geproduceerd daarover beschikken.

Smartphones met een beeldscherm met een formaat van 5 inch, 6 inch of groter passen in de Cardboards. Zitten er standaard Cardboard hoofdbanden bij? Optioneel is het mogelijk om hoofdbanden die zijn gemaakt van elastisch zwart klittenband worden geleverd. De hoofdbanden kosten 50ct per stuk. Is het mogelijk om grotere (XL) Cardboards te laten bedrukken? Er is geen groter type cardboard nodig. Onze cardboard is geschikt voor alle soorten telefoons, van de iphone 6plus tot de Galaxy note series. Het enige dat je hoeft te doen is de beschermingsranden naar buiten vouwen en de Cardboard zal klaar zijn voor gebruik. Worden de Cardboards op een bepaalde wijze bedrukt?” state=”closed”]De cardboards worden bedrukt met een hoge kwaliteit CMYK offset perslak. Ook bieden wij de mogelijkheid om de cardboards te bedrukken met mar-, glans-, of soft-touch laminaat. Moeten er bepaalde bestanden worden aangeleverd voor het bedrukken? Om het beste resultaat te krijgen maken wij gebruik van vector(illustrator bestand). Het bestand dient een beeld te hebben van 3mm en het lettertype moet worden omgezet naar vector. Voor het downloaden van de templates voor zowel de Cardboards als de Giftbox kunt u hierop klikken. Hoe leveren jullie de Cardboards aan? Er zijn meerdere manieren om de Cardboards aan te leveren. We bieden de mogelijkheid om ze plat gevouwen,- en ready-to-use aan te leveren.

Ook bieden wij de mogelijkheid om de Cardboards in een giftbox met bedrukking, een strak en transparant cellofaan (10 ct) of in een bubbeltjes envelop (25ct) te laten verpakken.

Standaard worden de Cardboards verpakt per 100 stuks in dozen met een afmeting van 80 x 60 x 17 cm. Ook is het mogelijk de Cardboards ready-to-use uit te leveren. Wanneer dat het geval is zullen er 50 stuks in de doos gaan.

Het leveren van grote aantallen doen we op europallets (80x1200cm). Op een pallet kunnen 20 dozen werden gestapeld.

Is de Cardboard verpakt in een doos? Het is mogelijk om een bedrukt of onbedrukte giftbox bij de Cardboard te bestellen. De prijs hiervoor is afhankelijk van het aantal en de afwerking van de Cardboard. De Giftbox is zo gemaakt dat hij door de brievenbus past.

De cardboards kunnen ook verpakt worden in een strak transparant cellofan(10ct) of een bubbel envelop(25ct). Hoeveel tijd kost het vouwen van de Cardboard?” state=”closed”]Dankzij ons unieke ontwerp is het mogelijk om met 5 seconden de cardboard in elkaar te vouwen. Voor een demonstratie zie onderstaand filmpje. Welk gewicht en afmeting hebben de Cardboards?” Wanneer de cardboards gevouwen zijn is de afmeting 10,5×14,5 x 9 cm en hebben een gewicht van  .

De afmeting van de Giftbox is 15 x 24 x 1,6 cm en hebben een gewicht van 30 gram.

Bij de omdozen waar max 125 cardboards zonder giftbox, met gift box 100 of 50 stuks ready to use in passen is de afmeting 80x60x17 cm.

Er passen op een europallet max 20 dozen (80 x 120 cm) Hebben de Cardboards die jullie produceren een google keurmerk? Wij hebben een ontwerp dat 100 compatibel met de google cardboard en op een aantal punten zelfs verbeterd is:

  • Er is meer opslagruimte en hij past door de brievenbus, doordat hij plat opvouwbaar is.
  • Om ervoor te zorgen dat de smartphone er niet uitvalt is de cardboard voorzien van beschermingsranden.
  • Onder de Cardboard zit een duimgat
  • Biedt de mogelijkheid voor het voorzien van een hoofdband

Is het mogelijk om een voorbeeld van mijn ontwerp toe te zenden?” state=”closed”] Wij maken graag een computer render indien u zelf een ontwerp heeft gemaakt, waardoor u het eindresultaat zelf kunt zien. Is het mogelijk om een sample te ontvangen? Wanneer u een mail stuurt, zenden wij u graag een sample toe. Zit er een magneet in de Cardboard? In de nieuwste versie 2 en in onze eigen variant zit geen magneet. Door de beperkte compatibiliteit is hij na de eerste versie verwijdert. Wij hebben wel aan de onderzijde van de Cardboard een duimgat zitten, waardoor u kunt klikken en selecteren. Dit is eenvoudiger en goedkoper dan een magneet en zal altijd werken. Is het mogelijk interactie te hebben met de applicatie? Door het duimgat in onze variant van de Cardboard is het mogelijk om te klikken voor interactie met de applicatie. Verder is er de mogelijkheid om een kleine VR controller aan te schaffen. Is jullie variant van de cardboard geschikt voor iPhone?Het is mogelijk de iPhone te gebruiken bij ons ontwerp, zelfs de iPhone 6 plus. Bieden jullie hulp bij het ontwerpen van de Cardboard?

Bij het plaatsen van een logo of andere eenvoudige ontwerpen bieden wij graag hulp. Wanneer er hulp nodig is bij complexere ontwerpen hanteren wij schappelijke tarieven.Is de Cardboard die jullie bedrukken de ‘Echte’ Cardboard? De ‘echte’ google cardboard bestaat niet. Wij hebben een ontwerp gecreëerd dat gebaseerd is op de ontwerprichtlijnen van google en deze is 100% compatible. De lenzen zijn ook exact conform aan de specificaties van de google 2.0. Zijn er verschillen tussen de google variant uit China en jullie variant? Het materiaal dat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken niet alleen gebruik van het beste karton, maar ook de inkt is van hoogwaardige kwaliteit. Het verschil zit hem in de lenzen en de garantie.

Wij produceren onze eigen lenzen. De chinese google variant maakt gebruik van goedkope en vaak foutieve lenzen. Dit zorgt ervoor dat u bij ons verzekerd bent van de beste (kijkervaring).

Is het mogelijk dat jullie onbedrukte cardboards leveren? gelamineerde Cardboards kunt u bij ons altijd bestellen. Wanneer u een afname neemt van <50 stuks dan betaald u 4 euro (per stuk) en bij een afname van >50 betaald u 3 euro (per stuk)

Voor een goedkope maar toch snelle levering kunnen wij de cardboards voor 50ct per stuk extra de voorflap voorzien van een transparante sticker.